anchetaonline.ro

Argeș. Peste 200 de bilete noi de tratament balnear repartizate!

de | 24.07.2023 15:20 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Bilete noi de tratament!

Casa județeană de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria cu numărul 11 din 2023, cu date de plecare în perioada 10 – 14 august, au fost repartizate un numar de 228 bilete de tratament balnear.

Acestea sunt valabile în următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimanești, Covasna, Eforie Nord, Eforie Sud, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Târgu Ocna, Techirghiol și Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata de asemenea si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Casa de pensii Arges

Reprezentanții Casei de Pensii mai precizează că au rămas bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile:

  • Amara -1 bilet,
  • Buziaș – 1 bilet,
  • Moneasa – 1 bilet,
  • Ocna Sugatag – 2 bilete,
  • Turda – 2 bilete.

De precizat că eliberarea biletelor se face până în data de 1 august 2023, conform planificării care va fi anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pensionarii care au și calitatea de asigurat, vor contribui cu 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Nu uitați! Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.

Titularul  trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii iunie sau iulie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

În ceea ce privește plata contributiei individuale, aceasta se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: