Tânăr de 25 de ani – prins în timp ce făcea drifturi în Pitești!

de | 24.07.2023 15:31 | Știri, Eveniment, Județean

Inconștiența unora dintre șoferii care circulă pe drumurile publice este de nedescris. Mulți dintre aceștia nu realizează la ce pericol se expun, atunci când fac anumite manevre pe șosele.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma controalelor, oamenii legii au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Totodată
polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 37 de permise de conducere și au retras 20 de certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați a fost și un tânăr de 25 de ani, din Țițești, care a avut un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurilor publice, prin patinarea excesivă în gol a roților.

El a fost prins de oamenii legii pe bld. I.C. Brătianu din municipiul Pitești, în cursul zilei de ieri, 23 iulie.

În urma celor constatate, tânărul s-a ales cu o amendă, în valoare de 580 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Criminal din Argeș! Și-a ucis iubita cu cruzime!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: