BYRON și IDK pe scena de la Analogue Festival!

de | 03.08.2023 09:45 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Byron și IDK la Mioveni!

Byron ne provoacă să evadăm în natură, să fim cu capul în nori și să ne adunăm toți consumatorii de vise-n culori la Analogue Festival!

Te așteaptă pe Platoul Făget din Mioveni un concert menit să te inspire, să te emoționeze și să te îndemne la reflecție.

Bilete ➡️ https://analogue.ro/tickets/

Analogue

Byron este o formație de muzică rock, formată în anul 2006 în București, România. Dan Byron, colaborator al trupei Agathodaimon și fost membru al trupelor Urma și Kumm, a dorit inițial să pornească un proiect solo, dar acest proiect s-a dezvoltat rapid și a devenit o trupă de sine stătătoare.

Genul musical abordat de trupă este : Alternativ, Adult Alternative, Progresiv, art rock

Unul dintre cei mai fresh artiști urbani din România, IDK – vine la Analogue Festival să-și dea întâlnire cu fanii trapului românesc.

Hai și tu între 25-27 august, pe Platoul Făget din Mioveni: https://analogue.ro/tickets/

Analogue

IDK este un tânăr fenomen ce a acaparat fanii genului prin piesele sale.

Acesta face parte din cel mai important val de artiști urbani din România ultimilor 10 ani,

În hip-hop, primul album este cel mai important pentru cariera ta. Lumea te va compara mereu cu albumul de debut, așa că am zis că trebuie să fac din «Nonchalant» o poveste cât mai epică. Am făcut o super colaborare cu Arkanian, unde producătorul meu Endru a luat sample din Specii «Candy 2» și am dat un aer nou unei piese care a marcat cultura asta. La fel spun și despre colaborarea cu Marko Glass & Bvcovia care cred că va rupe clubul, iar cea cu KARLA rupe inimi.” a precizat IDK într-un interviu pentru Adevărul.ro

 

Ediția a doua a festivalului va avea loc tot pe platoul Făget din Mioveni în perioada 25-27 august 2023.

Pentru cei interesați biletele la Analogue Festival ,  pot fi achiziționate atât de la sediul Centrului Cultural Mioveni, luni, miercuri în intervalul orar 08.00 – 16.00, marți, joi 08.00 – 17.00 și vineri 08.00 – 14.00, cât și online de pe platformele iaBilet.ro, Bilete.ro, Entertix și de aici.

De precizat că evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și al Centrului Cultural din Mioveni.

 

Foto: Centrul Cultural Mioveni.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival