anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe ruta Negoiești – Bascov

de | 03.08.2023 11:19 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național, Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 03– 09 august se vor desfășura opt transporturi cu depășiri pe traseul: Negoiești (județul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 – Găiești – DN61 – A1 – Pitești – DN7 – Bascov.

Vehiculele transportă grinzi. Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BYRON și IDK pe scena de la Analogue Festival!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR