Bradu. Ziua Copilului – sărbătorită cu daruri și spectacole

de | 05.06.2023 11:04 | Administrație, Din ediția tipărită, Județean, Știri

De 1 Iunie, copiii au fost în centrul atenției. Și la Bradu, ca în fiecare an, cei mai mici locuitori ai comunei au avut parte de surprize pregătite de către administrația locală.

Pe 30 mai, înainte de minivacanța de Rusalii, toți elevii și preșcolarii de la școlile, grădinițele și de la creșa din Bradu au avut parte de câte un cadou dulce, care să le bucure și mai mult ziua.

În seara de 1 iunie, atât copiii, ca sărbătoriți ai zilei, cât și însoțitorii lor au fost invitați la un spectacol de divertisment oferit de Lady Bubbles, care le-a pregătit un show magnific cu baloane de săpun, dar și numere de jonglerie cu mingi, eșarfe și cuburi, magie și clovni trăsniți.

Toți spectatorii au avut intrarea gratis și au avut parte de o seară de neuitat.

Îmi place să organizăm asemenea evenimente pentru copii și vreau să spun că mă bucur să îi văd entuziasmați și fericiți.”, a declarat primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Întreruperi de curent la Bradu în data de 2 iunie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe | Rusalii

Ultimele articole