anchetaonline.ro

Întreruperi de curent la Bradu în data de 2 iunie!

de | 01.06.2023 13:35 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Atenție! Curent oprit la Bradu!

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

VINERI, 2 IUNIE curent oprit la BRADU în intervalul 09:00 – 17:00:

  • PTA Bradu 1
Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile  sunt nefavorabile.”

curent

Informaţii actualizate despre programul acestor  pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie  iminent de  următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la  şi  de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu  electrică ce afectează rețelele electrice din  pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de :

Info Tel 0800 500 000 – număr de  gratuit în orice rețea;
0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de  cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu  electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. Codul locului de consum se află pe factura de  electrică şi începe cu 005.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu