Prin programul Anghel Saligny. Vin banii în Argeș!

de | 01.06.2023 13:44 | Rural, Economic, Județean, Național, Știri

Alte două contracte din Argeș primesc finanțare prin programul Anghel Saligny. Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat miercuri 53 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 532.615.668,94 de lei.

Contractele semnate vizează atât reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, cât și refacerea unor poduri. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.360, în valoare totală de 15.223.592.327,49 de lei, anunță Ministerul Dezvoltării.

Proiectele din Argeș

La nivelul județului Argeș cele două contracte semnate sunt: ”Prima înființare a rețelei publice de apă uzată și stație de epurare în satele Pădureți, Catane și Ciești, comuna Lunca Corbului, județul Argeș” – 14.087.150,30 lei; ”Stație de epurare ape uzate și rețea de canalizare menajeră aferentă unităților medicale: Spitalul de Boli Cronice Călinești, Unitatea de Asistență Medico-Socială Călinești, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Călinești și Centrul de Permanență Călinești din comuna Călinești, județul Argeș” – 3.949.929,71 lei.

Foto descriptiv. Sursă foto: avocatnet.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ZEUS SA – ţinta percheziţiilor DIICOT la Spitalul Judeţean şi la 7 primării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării