„…brânza-i pe bani.” S-a deghizat în polițist ca să-i ceară cadourile înapoi fostei iubite!

de | 18.05.2023 17:06 | Eveniment, Național, Știri

Deși dragostea a fost mare cât timp au fost împreună, asta nu l-a împiedicat pe un brancardier de la un spital din Târgu Jiu să-i ceară cadourile înapoi fostei sale iubite, după ce s-au despărțit.

Mai mult de atât, bărbatul a decis să-şi șantajeze fosta iubită în repetate rânduri pentru a recupera cadourile pe care i le-a dat acesteia în timpul relației.

El a apelat la multiple metode, dar ultima l-a făcut chiar să intre în vizorul Poliției.

Astfel, bărbatul a mers, în cursul zilei de miercuri, la locuința fostei iubite, pentru a-și pune planul în aplicare. Acesta s-a deghizat în poliţist, luând asupra sa și un toc cu un pistol, iar pe cap avea o șapcă inscripționată cu însemnele Poliției, conform Digi24.

Din păcate pentru acesta, planul său a dat greș şi a intrat în vizorul Poliţiei.

Bărbatul a fost reținut, astăzi, pentru 24 de ore, fiind bănuit de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Totodată, pe 30 aprilie a.c., bărbatul a mers la casa femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei.

În acest sens bărbatul ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere, informează IPJ Gorj, citat de Mediafax.

 

Foto descriptiv G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șapte angajați ai unei firme au furat piese auto de 800.000 de euro! O argeșeancă a ajuns la închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: