anchetaonline.ro

Un bucureștean a furat de la angajatele a două săli de jocuri de noroc din Argeș sume de mii de lei!

de | 27.07.2023 16:43 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările,în cursul zilei de 26 iulie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Astfel, un bărba de 53 de ani, din orașul Pantelimon, judetul Ilfov, ar fi înșelat, în seara zilei de 08 iulie, în intervalul 19:00-20:00,  angajatele a două săli de jocuri de noroc, din Bascov și Ștefănești, cu sumele de 1.300, respectiv 1.100 de lei.

Acesta s-a folosit de pretextul cum că are nevoie de a schimba o sumă de bani în bancnote cu valoare mai mică, după care ar fi cerut, din nou schimbarea în bancnote cu valoare mare. În tot acest timp, bărbatul a furat sume de bani din teancul de bancnote primit de la persoana vătămată.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 27 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.”, informeaz[ IPJ Arges.

 

Foto Obiectivsm.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Cap tractor răsturnat pe A1 București – Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: