Pitești: Și-a lăsat mașina pornită în fața unui magazin și când s-a întors dispăruse

de | 27.07.2023 17:01 | Știri, Eveniment, Județean

Update

În urma administrării probatoriului, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești tânărul de 23 de ani, din Ciomăgești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în ziua de mâine, 28 iulie, acesta să fie prezentat în fața procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Update

În urma verificărilor privind persoana depistată pe raza comunei Poiana Lacului, după ce ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Pitești, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, conform art. 230 raportat la art. 228 din Codul Penal.”, transmite IPJ.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au preluat cercetările, iar după efectuarea cercetării locului faptei la locația unde a fost identificat autoturismul, tânărul în cauză, de 23 de ani, din Ciomăgești, a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Autoturismul în cauză, ce nu a suferit avarii, a fost restituit proprietarului.

Informații inițiale

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:00, un piteștean, în vârstă de 29 de ani a rămas fără mașină.

El și-a lăsat autoturismul pornit și neasigurat în fața unui magazin, din zona Capitol. Liniștit, a intrat să își facă cumpărăturile.

La ieșire, mare i-a fost mirarea când a constatat că nu mai este autovehiculul. Imediat, el a sunat la 112 pentru a sesiza furtul.

Ca urmare a sesizării, imediat după confirmarea datelor preliminare de către polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, caracteristicile autovehiculului au fost transmise în atenția tuturor structurilor rutiere și de ordine publică.”, transmite IPJ Argeș

Spre ghinionul hoțului, totul a durat doar 10 minute, deoarece el a fost depistat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

Potrivit IPJ Argeș, persoana aflată la volanul autoturismului a încercat să fugă, însă el a fost prins de către polițiști și condus la sediul poliției.

În acest caz, oamenii legii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav la Budeasa! Un tir a intrat în plin într-un Sandero

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești