Din București către Cluj – Napoca. TAROM a introdus două curse noi pentru fanii UNTOLD

de | 28.07.2023 18:59 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Cei care și-au luat bilete în acest an la UNTOLD pot alege să meargă cu avionul. Compania TAROM introduce două curse noi cu destinaţia Cluj-Napoca, special destinate fanilor UNTOLD, potrivit comunicatului publicat pe site-ul companiei.
Astfel, doritorii, îşi pot rezerva, de astăzi, bilete pentru cursa RO645, cu plecare pe 2 august din Bucureşti (ora 17:10) şi retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05).

”Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj. Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziţioneze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, au declarat reprezentanţii TAROM, potrivit sursei citate. Biletele noi au fost puse în vânzare de astăzi, 28 iulie, şi se pot achiziţiona rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicaţia TAROM pentru IOS şi Android. A 8-a ediţie a festivalului UNTOLD se va desfăşura în perioada 3- 6 august.

Sursă foto: adevarul.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campionatul European Kaiac-Canoe de Sprint pentru juniori și U23. Piteștenii sunt în finală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tarom

Ultimele articole