Bărbatul care a agresat sexual o minoră pe o stradă din Pitești a contestat arestul preventiv

de | 28.07.2023 20:05 | Știri, Eveniment, Județean

Bărbatul de 44 de ani din Pitești, care a agresat sexual o minoră pe stradă, a contestat decizia magistraților prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Însă, judecătorii au decis ca faptele pentru care este acuzat bărbatul sunt mult prea grave pentru a fi lăsat în libertate, respingând contestația acestuia.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală rap. la art. 204 C.proc.pen. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul F. A., împotriva încheierii din data de 25 iulie 2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti, în dosar nr. 13418/280/2023. În temeiul art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă contestatorul la 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. În temeiul art.275 alin.6 C.proc.pen., onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 340 lei conform împuternicirii avocaţiale nr.3870/26.07.2023, se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 27.07.2023, la Tribunalul Argeş, Secţia Penală.”

Bărbatul este cunoscut în oraș pentru faptul cum se purta. Mai mulți piteșteni s-au plâns până acum, pe rețelele sociale de comportamentul său. Însă, până la acest incident, nicio persoană nu a depus reclamație scrisă împotriva lui.

Potrivit postărilor de pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!”,  bărbatul a frecventat de mai multe ori și zona Ceair, unde avea un comportament nepotrivit. A fost văzut consumând alcool, urinând în public, umblând cu pantalonii în vine și chiar agresând femei.

Piteșteanul a ajuns în arest, pentru că mama fetei agresate a hotărât să nu treacă cu vederea experiența traumatizantă prin care a trecut aceasta și a sunat imediat la 112.

Foto descriptiv news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 44 de ani a fost arestat. El a agresat sexual o fetiță pe o stradă din Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole