Un piteștean de 44 de ani a fost arestat. El a agresat sexual o fetiță pe o stradă din Pitești

de | 26.07.2023 10:09 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

O femeie a sunat la poliție, după ce fiica ei a avut parte de un eveniment șocant în cursul serii trecute, de 24 iulie în timp ce mergea pe o stradă din Pitești.

Se pare că în jurul orei 20:00, cea mică ar fi fost pipăită de către un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa pe stradă.

La fața locului au intervenit polițiștii care l-au depistat pe agresor, un bărbat de 44 de ani, din Pitești. Acesta a ajuns la sediul poliției pentru verificări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, conform art. 219 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

După ce bărbatul de 44 de ani a fost dus în fața instanței competente, Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În prezent, el a fost încarcerat.

 

Foto news.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scene șocante în plină stradă la Pitești! Un tânăr de 34 de ani a fost tăiat cu cuțitul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole