Se lucrează în zona Mobilux, pasaj pietonal și Piața Vasile Milea

de | 26.07.2023 10:22 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că Administrația Domeniului Public intervine în zona Mobilux, pasaj pietonal și Piața Vasile Milea pentru a se reface zona unde au fost chioșcurile de flori.

Vă reamintim că de curând, Cristian Gentea, anunța că la 31 iulie 2023 expiră contractele de închiriere pe domeniul public în zona centrală Mobilux, iar comercianții începuseră să ia vechile florării din termopan. Totodată, primarul preciza că chioșcurile cu flori nu dispar din zona centrală, urmând ca cei care au câștigat licitațiile pentru comercializare de flori și plante decorative să așeze noile tipuri construcții provizorii pe amplasamentele din fața magazinului Fortuna și în pasajul Magnoliei, conform hotărârii de consiliu local.

”Administrația Domeniului Public intervine în zona Mobilux, pasaj pietonal și Piața Vasile Milea.

Se dezafectează de betoane și resturi spațiul ocupat de fostele florării, se repară, se face curățenie și se igienizează băncile fixe”, a scris în urmă cu puțin timp, Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Angajații din construcții protestează astăzi în fața Guvernului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole