anchetaonline.ro

Bugetarea participativă la Curtea de Argeș alocă luna noiembrie pentru votarea proiectelor de către cetățeni!

de | 07.11.2022 18:15 | Știri, Județean, Politic

Bugetarea participativă la Curtea de Argeș mai face încă un pas înainte, luna noiembrie fiind alocata votării proiectelor eligibile. Astfel, perioada de vot pentru bugetarea participativă va fi 01-30.11.2022 .

Potrivit regulamentului, sunt cerute minim 500 de voturi de la cetățenii domiciliați în Curtea de Argeș și care au vârste de peste 18 ani.

pnl curtea de arges 2 - Bugetarea participativă la Curtea de Argeș alocă luna noiembrie pentru votarea proiectelor de către cetățeni!

Președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, informează:

Ma bucur ca avem un numarul mare de proiecte depuse – 12. Asta arata interesul ridicat al cetatenilor pentru aceasta modalitate transparenta prin care cetatenii pot propune si sustine diverse proiecte. Vom propune modificarea regulamentului pentru anul viitor pentru a putea declara eligibile cât mai multe proiecte, mai ales ca acest demers a fost inițiat de dl consilier local Madalin Marinescu acum 2 ani.

Un singur proiect a fost declarant eligibil și anume realizarea unui teren de baschet in Cartierul Progresu. Acesta a fost propus de dl Victor Suhan. Terenul va fi realizat din beton armat, cu coșuri de baschet heavy duty, profesionale de exterior, încastrate în beton și va fi marcat cu vopsea specială, conform standardelor.

Mișcarea în aer liber este benefică sănătății, iar în Curtea de Argeș,nu există prea multe variante, de aceea așteptăm voturile dumneavoastră pentru implementarea acestui proiect.

Detalii despre linkul de unde se poate descarcă formularul și unde se poate trimite semnat sunt in comentarii.

Curtea de Argeș merită standarde europene!

 

Foto Facebook/ Cosmin Petrescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fiul șefului Poliției Locale a fost împușcat mortal la vânătoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: