Bugetul oraşului Mioveni a fost dezbătut la Racoviţa și Clucereasa!

de | 22.01.2024 09:14 | Mioveni, Administrație

Duminică a fost programată o nouă dezbatere a Bugetului orașului Mioveni pe 2024, la Casa de Cultură Racoviţa. Reprezentanții cetățenilor din zonă, precum și un număr important de locuitori au analizat bugetul și au discutat despre proiectele de investiții cu reprezentanții Primăriei Mioveni și cu directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Local. Următoarea dezbatere va avea loc marți, 23 ianuarie 2024, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Mioveni.

Tot duminică, în jurul prânzului, a fost rândul cetățenilor de la Clucereasa să dezbată propunerea de buget. Oamenii din sală s-au arătat mulțumiți de investiţiile realizate anul trecut pentru comunitatea lor, dar şi de proiectele pe care administraţia locală le-a prezentat pentru următoarea perioadă. Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat transportul local, montarea unui sistem modern de semnalizare la trecerea la nivel cu calea ferată în zona gării, extinderea sistemului de supraveghere video, necesitatea amenajării unui sens giratoriu la Lukoil BEMO, la iesirea din bulevard, precum și găsirea unor soluții pentru deșeurile aruncate necontrolat. Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie sau transmise electronic la relatiipublice_mioveni@ag.e-adm.ro.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Mai mulți români vor beneficia de vouchere sociale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni