Bunăstarea animalelor. APIA primește cereri de plată

de | 29.02.2024 12:03 | Național, Economic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că până la data de 24 martie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor: Pachet a) — Plăți în favoarea bunăstării porcinelor; Pachet b) — Plăți în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul Planului Strategic PAC 2023—2027.

Sprijinul pentru bunăstarea animalelor reprezintă o plată compensatorie pentru pierderile de venit și costurile suplimentare suportate de fermieri și are forma unei plăți anuale fixe pe Unitate Vită Mare (UVM). Completarea și depunerea cererii se efectuează exclusiv electronic, de către beneficiar, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro – secțiunea DR 06 – Bunăstarea animalelor, conform procedurii deja cunoscute.

Sursă foto: Facebook Ministerul Agriculturii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pentru că nu-și pot exploata pădurea. Compensații de 191 de milioane de lei pentru aproape 1.300 de beneficiari în 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: APIA

Ultimele articole