Burger King se deschide și în Pitești!

de | 19.02.2024 08:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

▼Argeș Mall se va deschide la finele lunii aprilie!

Argeș Mall suscită deja interesul argeșenilor care abia așteaptă să îi treacă pragul. Vestea bună este că se va deschide la finele lunii aprilie, înainte de sărbătorile pascale. Firma care montează sistemele de securitate din incinta complexului comercial a postat noi poze cu interioarele unde se vor amenaja magazinele, din care se observă că lucrările de amenajare au înaintat destul de mult, iar în exterior, toți cei care trec prin zonă, pot vedea pe totemul montat la intrare că s-a arborat primul nume al unui brand care va fi găzduit de Argeș Mall, respectiv Peek&Cloppenburg.

arges mall - Burger King se deschide și în Pitești!

 

Argeș Mall va aduce și magazine în premieră pentru Pitești. Printre acestea s-a anunțat deja divizia de copii a brandului Zara, iar în zona de food court va veni și Burger King. Lanțul de fast-food este foarte popular printre gurmanzi, dar nu are o rețea foarte dezvoltată în România, cele mai multe reprezentanțe regăsindu-se în București și alte municipii mari, precum Timișoara, Sibiu, Brașov, Constanța și Craiova. De asemenea, în zona de food court a Argeș Mall vom avea și restaurante autohtone. Deja se fac recrutări de către Grota Rece și Pizzeria Bella Italia, pentru viitorul spațiu pe care îl vor avea în cadrul Argeș Mall.

 

burger king2 - Burger King se deschide și în Pitești! Burger King - Burger King se deschide și în Pitești!

 

Hipermarketul ancoră al locației va fi Carrefour, iar din lista de magazine vor face parte cele din lanțul Iridex, respectiv Zara, Pull&Bear, Stradivarius, dar și New Yorker, cărora li se vor alătura și alte branduri de renume. În zona de entertainment va exista un cinematograf cu 8 săli de proiecție.

arges mall interior 2 - Burger King se deschide și în Pitești! arges mall interior - Burger King se deschide și în Pitești!

 

Proiectul Argeș Mall este dezvoltat de compania Prime Kapital, iar investiția se ridică la 102 milioane de euro, circa 8 dintre acestea fiind utilizate pentru construcția pasajului suprateran ce va face legătura între Frații Golești și cartierul Tudor Vladimirescu.

Suprafaţa comercială închiriabilă este de aproximativ 55.000 metri pătrați.

 

Sursa foto: FB Arges Mall; FB MNL Project Security

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cetatea Poenari se redeschide la vară, lucrările de restaurare și consolidare au ajuns la 80%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Burger King

Ultimele articole