Nou! Cabinet de Oncologie Medicală la Spitalul Orășenesc Mioveni, din 15 aprilie

de | 12.04.2022 16:52 | Știri, Județean, Mioveni


De vineri, 15 aprilie 2022, se deschide lista de programări la Cabinetul de Oncologie Medicală din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni. Consultațiile vor fi efectuate de către un medic din Capitală, care va fi prezent la Mioveni timp de două zile pe săptămână.

Afecțiunile oncologice, a doua cauză de deces în lume

Cancerul are o incidență foarte crescută și în statisticile mondiale figurează ca fiind a doua cauză de deces, după bolile cardiovasculare. În 2021, la nivelul județului nostru, conform statisticilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Argeș, s-au înregistrat 2018 cazuri noi de afecțiuni tumorale, remarcându-se o creștere comparativ cu 2020, când au fost sub 1900 de cazuri oncologice. În evidențele medicilor sunt 20.551 de argeșeni diagnosticați cu cancer.

În acest context, conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni a făcut toate demersurile necesare pentru a adăuga și această specializare în portofoliul Ambulatoriului din cadrul unității medicale.

”Din dorința de a lupta pentru viață și de a oferi pacienților o șansă și o calitate a vieții mai bună, la Spitalul Mioveni va funcționa și un cabinet de ONCOLOGIE MEDICALĂ.

Consultațiile se pot efectua gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, după următorul program:

Marți: 16.00- 21.00;

Vineri: 08:00 – 20:00

Detalii și programări la nr. de telefon: 0372.791.212.”, este anunțul făcut de Spitalul Orășenesc Mioveni.

Ce alte cabinete se află în Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Orășenesc Mioveni, puteți afla accesând site-ul oficial al unității sanitare cu paturi de aici


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medicii ATI Adrian Ciocănea și Daniel Terheci rămân la Spitalul Mioveni

Medicii ATI Adrian Ciocănea și Daniel Terheci rămân la Spitalul Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Spitalul Mioveni

Ultimele articole