Cabinete de endocrinologie și de chirurgie plastică, printre noutățile de la Spitalul Mioveni

de | 09.02.2023 11:25 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Pitești

Săptămâna trecută, membrii Consiliului Local au făcut o vizită de lucru la Spitalul Mioveni, pe care îl au în administrare. Alături de conducerea unității medicale a fost analizată activitatea pe anul trecut, dar s-au făcut previziuni și pentru anul în curs. „Discuțiile s-au axat, în general, pe oportunitățile de dezvoltare a serviciilor medicale oferite populației, la nivelul spitalului urmând să apară foarte curând modificări de structură, dar și noi specialiști, medici de urgență și asistenți medicali.

În cadrul Spitalului Mioveni urmează să funcționeze un cabinet endocrinologie, un compartiment ORL și altul de chirurgie plastică, iar cabinetul de diabet va dispune de o secție cu 6 paturi.”, a anunțat Primăria Mioveni, la fel cum a detaliat și managerul Spitalului, Mircea Stoian, la bilanțul de final de an.

spitalul Mioveni consilieri locali2 - Cabinete de endocrinologie și de chirurgie plastică, printre noutățile de la Spitalul Mioveni Spitalul Mioveni consilieri locali3 - Cabinete de endocrinologie și de chirurgie plastică, printre noutățile de la Spitalul Mioveni

Conform datelor statistice date publicității, în cifre concrete, activitatea Spitalului Mioveni pe anul 2022 arată astfel:

  • În spitalizarea continuă, au fost tratați 5.068 de pacienți.
  • În spitalizarea de zi, numărul total de cazuri a fost de 16.952 de pacienți.
  • În CPU, s-au prezentat 15.527 de pacienți.
  • În Ambulatoriul de Specialitate, au fost acordate 15.848 consultații.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole