Cadavrul unui bărbat lovit într-un accident rutier a stat 12 ore pe marginea drumului până să fie observat

de | 19.05.2023 11:48 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment inimaginabil a avut loc în Timiș. Cadavrul unui bărbat ce a fost lovit de un șofer care a fugit de la fața locului, a fost observat abia după 12 ore, în cursul zilei de joi, pe marginea DN 69 – Calea Aradului.

În urma investigaţiilor, polițiștii au constatat că şoferul a fugit de la locul accidentului. Cadavrul a fost observat în cursul joi.

La data de 18 mai 2023, în jurul orei 11:45 poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara părţii carosabile a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului. Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări,în urma acestora stabilindu-se că, la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69,pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara,iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă.Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023″, a mai informat IPJ Timiş, conform Digi24.

În urma anchetei, șoferul auto a fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Bărbatul sa află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Foto descriptiv Stirile Pro tv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole