USR, o nouă ieșire printre piteșteni

de | 19.05.2023 11:54 | Știri, Județean, Național, Pitești, Politic

Narcis Mircescu, senator USR de Argeș, însoțit de viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu și consilierii locali Sebastian Darius Nedelcu și Claudia Violeta German în cartierul Războieni din Pitești pentru a vorbi cu cetățenii. Senatorul USR a explicat, în comunicatul transmis, ce nemulțumiri a identificat în urma discuțiilor cu piteștenii.

Sursă foto: USR Sursă foto: USR

”Am fost în Războieni, alături de mai mulți colegi din filiala județeană, printre care viceprimarul Piteștiului Mihai Mihailescu, consilierii locali Sebastian Darius Nedelcu și Claudia Violeta German. Nimeni nu mai înțelege ce planuri au pentru țară Marcel Ciolacu și ucenicul său, Nicolae Ciucă. Important pentru ei a devenit împărțirea de  ministere și funcții pentru membrii de partid și pentru rudele acestora. PSD și PNL mai bine și-ar arunca un ochi la prețurile de pe rafturi și la grevele profesorilor. Nu e normal ca salariul unui debutant să fie de 2400 de lei, în timp ce sinecuriștii PSD și PNL să câștige în multe situații de câteva ori mai mult. USR continuă lupta în Parlament și în administrațiile locale din țară”, a transmis Narcis Mircescu, senator USR de Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR: Ministerul lui Firea costă anual cât 62 de creșe noi. Trebuie desființat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR