Cadou de sărbători pentru deputatul Bălășoiu: dosarul de viol a fost clasat!

de | 30.12.2022 12:46 | Știri, Eveniment, Importante, Național

În data de 27 decembrie, Parchetul de pe lângă Curtea de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică a dispus clasarea dosarului pe numele deputatului Aurel Bălășoiu.

balasoiu - Cadou de sărbători pentru deputatul Bălășoiu: dosarul de viol a fost clasat!

Sesizările formulate au în vedere, începând cu data de 1 octombrie 2022, aspecte privind posibile acte sexuale cu un minor comise de către Aurel Bălășoiu, ce au fost prezentate în mass-media scrisă și audio-vizuală.

În cauză, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică s-a sesizat din oficiu, cu privire la posibile indicii ce au în vizor comiterea infracțiunii de acte sexuale cu un minor, ce îl privește pe Aurel Bălășoiu.

De asemenea, clasarea dosarului vizează:

– aspectul săvârșirii faptei de viol;

– aspectul săvârșirii faptei de act sexual cu un minor;

– aspectul săvârșirii faptei de agresiune sexuală;

Potrivit surselor anchetaonline.ro, clasarea dosarului de viol s-ar fi dispus după ce Cristi Călin, cel care a declanşat întregul scandal sexual, şi-ar fi retras plângerea. În plus, se pare că minorul la care se face referire în dosar nu ar fi recunoscut că a fost violat.

 

Foto background
focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 400 de pacienți la SJU Pitești – UPU, în doar 48 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole