Calendarul selecției. Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație caută profesori

de | 22.09.2023 16:50 | Național, Lifestyle

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație din cadrul Ministerului Educației organizează selecția cadrelor didactice în vederea completării grupurilor de lucru pe discipline pentru evaluările, examenele și concursurile naționale din anul școlar 2023 – 2024.

Cadrele didactice selectate participă la activități de proiectare a itemilor/testelor/variantelor de examen/fișierelor de lucru și a caietelor cadrului didactic/baremelor de evaluare și de notare. Grupurile de lucru cuprind cadre didactice care își desfășoară activitatea atât în mediul urban, cât și în cel rural, în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, respectiv liceal, cu filierele teoretică, vocațională și tehnologică, și în unitățile de învățământ care școlarizează elevi aparținând minorităților naționale.

Extras din calendarul de selecție:

 2- 12 octombrie 2023 – înscrierea candidaților;

13 – 18 octombrie – selecția candidaților;

19 – 20 octombrie – anunțarea rezultatelor selecției.

Lista disciplinelor pentru care se organizează selecția, informații privind condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească, precum și modalitatea de selecție sunt disponibile aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Debanat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Așteptarea a luat sfârșit! S-a deschis al doilea McDonald’s din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei