Tânăr beat și fără permis – prins conducând prin Argeș!

de | 22.09.2023 17:02 | Știri, Eveniment

Un tânăr argeșean a fost oprit ieri, joi, 21 septembrie, în jurul orei 19:00, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Recea, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe DN 504, pe raza localității de domiciliu, deși acesta nu avea permis de conducere.

Mai mult de atât, pentru că oricum bărbatul nu avea permis, acesta a mai consumat și alcool înainte de a porni la drum. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, limita fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Argeșeanul s-a ales cu dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto Realitatea de Timiș

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără de 33 ani din Călinești, prinsă la volan fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Buzoești | Recea

Ultimele articole