Călin Badea, antreprenor: Atunci când crezi că s-au așezat lucrurile, tot mai apare ceva neprevăzut și trebuie să te adaptezi din nou!

de | 14.02.2024 10:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Călin Badea face parte din generația de tineri manageri care are pregătirea, disponibilitatea și anduranța necesară pentru a construi strategic și pentru a reuși în tot ce își propune pe fondul unei gândiri pozitive și al unui nivel ridicat de adaptabilitate. S-a alăturat unei afaceri de familie, care reprezintă un brand puternic pe piața argeșeană, un brand cu tradiție și istorie: Lactate Brădet.

În cadrul companiei și-a asumat funcția de manager ocupațional, în sarcina lui fiind gestionarea canalelor de distribuție, organizarea livrărilor, monitorizarea eficienței tuturor departamentelor, găsirea de soluții tehnice în mentenanța utilajelor, dar și cel mai important, implementarea noilor automatizări și a robotizării în secțiile fabricii. Călin Badea este absolvent al Facultății de Computer Science și al programului de masterat Project Management, la University of Liverpool.

Copilul Călin Badea vedea fotbalul și tenisul ca fiind două destinații profesionale demne de luat în calcul, însă a practicat aceste sporturi doar ca hobby. Ca adolescent, a avut o altă viziune, gândurile sale îndreptându-se către anteprenoriat încă de la vârste fragede.

În acest sens, factorul principal a fost că, încă de când aveam 13-14 ani, tatăl meu a avut grijă să îmi arate treptat ce este și ce înseamnă antreprenoriatul, iar acest lucru mi-a plăcut încă de pe atunci”, mărturisește anteprenorul.

O calitate personală pe care tânărul a avut-o încă din perioada copilăriei este ambiția. Afirmă că nu îi plăcea să piardă și, pus sub presiunea acestui gând, făcea tot posibilul pentru a reuși în ceea ce își propunea.

Normal, nu îmi ieșea de fiecare dată și tin minte că mă afecta destul de rău. Am învățat cu timpul că face parte din joc să mai și pierzi și că, atunci când asta se întâmplă, este important cum gestionezi situațiile respective.”

Călin Badea consideră că unele dintre cele mai mari dificultăți ale unui manager sau specialist din generația sa, și nu numai, sunt cele legate de adaptarea la nou și de nevoia a fi permanent în ton cu toate schimbările care intervin, fie ele tehnologice, legislative și economice.

Dacă am observat un lucru în ultimii 4 ani este că și atunci când crezi că s-au așezat lucrurile, tot mai apare ceva neprevăzut și trebuie să te adaptezi din nou”, completează acesta.

Tânărul anteprenor are în plan pentru anul 2024 un proiect important, despre care spune însă că nu va face publice momentan detalii. Pentru a ne putea face o idee despre cele ce vor urma, ne-a declarat că va exista o diversificare a gamei de produse.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Costache, antreprenor: Angajamentul față de inovație ne-a consolidat poziția în industria transportului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Brădet | Călin Badea | Vedea

Ultimele articole