Concert jazz&pop, de Dragobete, la Filarmonica Pitești

de | 14.02.2024 10:55 | Pitești, Lifestyle

Vineri, 16 februarie Filarmonica Pitești organizează concertul jazz&pop susținut de Trio Jazz&Pop Pitești (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani) și solista Dalma Kovacs.

Concertul va avea loc de la ora 19.00 la Centrul Multifuncțional din Pitești.

Programul cuprinde: Etta James – At Last, Ce bine că ești, Dalma Kovacs – Coffee With Jazz, Ella Fitzgerald – Cheek To Cheek și Volare, Aura Urziceanu – Dor de viață, Ch. Aguilera – Something’s Got A Hold On Me, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara, Laura Stoica – Mai frumoasă, La vie en rose, All About That Bass,  Adele – To Make You Feel My Love, Fairground Attraction – Perfect și  Rod Stewart – Have I Told You Lately.

Dalma Kovacs - Concert jazz&pop, de Dragobete, la Filarmonica Pitești

Dalma Kovacs a interpretat, în limba română, melodiile din filmele „Disney” și „Mary Poppins Returns”, a organizat, alături de Orchestra Simfonică București, Paula Selng și Florin Ristei, primul turneu național Disney în România. A cântat în showuri  și emisiuni de televiziune ca: „Vocea României”, „Neața cu Răzvan și Dani”, „Te cunosc de undeva”, „Eurovision”, „La Măruță”, „Duminica în familie”, „O dată-n viață” și a colaborat cu Divertis, la Antena 1, fiind solistă și, uneori, actriță. Este cea mai bună voce feminină a Festivalului Internațional Jazz „In The Park” de la Cluj. Combină genurile muzicale,   (ușoară, reggae, jazz), printre profesoare de canto fiind marea cântăreață Aura Urziceanu.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Legenda Sfântului Valentin și curiozități despre Ziua Îndrăgostiților

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole