anchetaonline.ro

Călinești: La furat în miezul nopții! Trei tineri au fost reținuți

de | 30.05.2023 15:07 | Știri, După locație, Eveniment, Județean

Trei tineri, din Călinești, au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, fiind acuzați de furt calificat.

Luni, 29 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut trei bărbați, de 29 de ani, 20 de ani, respectiv 29 de ani, toți din comuna Călinești.

Potrivit cercetărilor, cei trei, în noaptea de 26 mai, ar fi forțat ușa de la intrare și ar fi intrat în anexa unei locuințe de pe raza localității de domiciliu, de unde au furat bunuri în valoare de 1.500 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 mai a.c., cei trei ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în anexa unei locuițe din localitatea Călinești, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.500 de lei.”, transmite IPJ Argeș

Din fericire, bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, luni, 29 mai, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, ia în cursul zilei de astăzi, ei vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv gherlainfo.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătaie între doi tineri în Mioveni! Agresorul, un băiat de 17 ani a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești