anchetaonline.ro

(VIDEO) Apă Canal 2000 SA – Platforma de Call Center, disponibilă non-stop

de | 15.03.2023 10:39 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Call Center – platformă de comunicare disponibilă la Apă Canal 2000

Call center apa canal

Apă Canal 2000 SA Piteşti a înfiinţat serviciului de Call Center, care este funcţional de la începutul lunii martie.

Mai jos puteți viziona un spot publicitar referitor la platforma de Call Center.

 

 

Reamintim faptul că numărul de telefon dedicat platformei de Call Center, disponibil 24 de ore din 24, este: 0248 223 237.

Toate persoanele care apelează acest număr, pot primi informaţii despre racordarea la reţelele de apă şi de canalizare, obţinerea avizelor, contracte, facturi şi modalităţi de plată, tarife, lucrări programate şi avarii, programare citire contoare, etc..

Call center apa canal

De asemenea, cetăţenii vor putea, la rândul lor, să ofere informaţii, cum ar fi transmiterea indexului în urma autocitirii contorului sau vor putea sesiza defecţiunile tehnice apărute în reţele sau alte disfuncţionalităţi ale serviciului.

Call center apa canal

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si  si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

Foto/Video : Apă Canal 2000 SA Piteşti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De astăzi. Ingredientele şi valorile nutriţionale ale preparatelor, în meniuri

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: