anchetaonline.ro

Polițist lovit cu ranga de o femeie! Agentul încerca să aplaneze un conflict

de | 15.03.2023 10:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Polițist lovit cu ranga de o femeie! Agentul încerca să aplaneze un conflict

Un polițist a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit cu o rangă, în timpul unei intervenții.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, într-o comună din Maramureș. Agentul se afla alături de colegii săi la o intervenție, fiind solicitați în cazul unui scandal izbucnit între mai multe familii.

Oamenii legii au reușit să aplaneze conflictul, dar ulterior mai mulți minori au început să se certe. Părinții acestora s-au implicat și ei, iar un tânăr de 25 de ani a lovit un bărbat de 36 de ani. În acel moment, polițiștii au încercat să îl imobilizeze pe tânărul de 25 de ani, dar mama acestuia a lovit cu ranga pe unul dintre agenți.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în cartierul Ponorâta-Stârci, din localitatea Vălenii Lăpușului, are loc un scandal.

La fața locului, polițiștii au aplanat scandalul, iar la scurt timp, mai mulți minori au început să se certe. Situația a degenerat, implicându-se și părinții minorilor, împrejurări în care, un tânăr, de 25 de ani ar fi agresat fizic un bărbat, de 36 de ani.

În timp ce polițiștii încercau să îl imobilizeze pe tânărul de 25 de ani, e unul dintre polițiști ar fi fost agresat fizic cu un corp dur, de către mama tânărului, o femeie, de 44 de ani”, au transmis oamenii legii.

Polițistul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, iar la sediul poliției au ajuns 6 persoane pentru audieri.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează IPJ Maramureş.

Foto Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu puternic în Argeș! Două femei și doi copii- salvați de prezența de spirit a vecinilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: