anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu puternic în Argeș! Două femei și doi copii- salvați de prezența de spirit a vecinilor

de | 15.03.2023 08:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

(VIDEO) Incendiu puternic în Argeș! Două femei și doi copii- salvați de prezența de spirit a vecinilor

Incendiu puternic, noaptea trecută, în localitatea Berevoiești. Pompierii au fost alertați în jurul orei 04:30 cu privire la izbucnirea unui incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la două locuințe și o anexă gospodărească, toate pe o singură proprietate.

La fața locului au ajuns patru echipaje de pompieri de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa cu trei autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În interiorul locuințelor se aflau patru persoane, două femei și doi copii, iar din fericire, prezența de spirit a vecinilor i-a salvat pe aceștia. Oamenii au observat focul puternic și au sunat la 112. Astfel, în urma incendiului nu au fost persoane rănite.

Nu au fost victime, iar pe timpul intervenției salvatorii au evacuat o parte din obiectele de mobilier și aparate electrice din interiorul unei locuințe.
Incendiul s-a propagat de la acoperișurile construcțiilor și în interiorul acestora, după ce tavanele s-au prăbușit.”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteni implicați în accidentul teribil din Ungaria! Mașina le-a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: