anchetaonline.ro

Campania 2023. În acest an au fost înscrise la subvenții 9,95 milioane de hectare

de | 02.06.2023 13:55 | Știri, Economic, Național, Rural

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a finalizat primirea cererilor de plată în campania 2023. Astfel, până la data de 31 mai, au fost depuse, fără penalități, 755.810 cereri pentru 9,95 milioane de hectare.

Comparativ cu depunerile din campania anterioară, numărul cererilor a scăzut cu 34 de mii, dar suprafața este în continuă creștere, anul acesta crescând cu 22 mii de hectare!

”Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și care au înțeles că munca în echipă, devotamentul și implicarea reprezintă pașii spre succes! Transmit aprecierile mele fermierilor români care au fost alături de noi în această campanie deloc ușoară, o campanie care a venit cu provocările aduse de schimbările din PNS 2023-2027. Echipa APIA a demonstrat că performanța constă în multe ore de muncă, în perseverență și în spiritul bunei colaborări cu toate instituțiile implicate în această activitate!”, a scris Adrian Pintea, directorul APIA pe pagina de Facebook.

Sursă foto: manager.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bani pentru producătorii agricoli. Ajutor de la stat pentru culturile afectate de secetă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: APIA