Pe 30 septembrie are loc campania de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE!

de | 23.09.2022 11:00 | Administrație, Județean, Pitești, Știri

Reprezentanții primăriei municipiului Pitești au anunțat faptul că vineri, 30 septembrie, va avea loc a treia campanie specială de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, pe anul 2022. Aceasta va fii urmată de o altă campanie stabilită pentru data de 16 decembrie.

 

colectare

 

Toate detaliile desfășurării acestei campanii sunt aduse la cunoștință piteștenilor și prin materiale informative afișate la scările de bloc din oraș.

 

colectare

 

Începând de joi, 29 septembrie, ora 14:00, până vineri, 30 septembrie, ora 14:00, locuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare:

● Găvana II – Bl.D12-B21 (la autobuze);

● Zona Nord – (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc.D;

● Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);

● Banat I – Bl. B17 (Biserică – Liceul Teoretic „Ion Barbu”);

● Tudor Vladimirescu – Bl.D4-U4;

● Popa Șapcă – Bl. P4-P5;

● Craiovei – Negoiu.

 

colectare

 

Ce sunt deșeurile voluminoase?

Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și al transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

 

Ce sunt DEEE-urile?

Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

 

Informații suplimentare sau sesizările pot fi adresate operatorului, la următoarele contacte:

  • telefon: 0248/636 886, dispecerat: 0248/636 535,
  • fax: 0248/215 308 
  • e-mail: salubritate@gmail.com.

 

Foto: Facebook Primăria Pitești

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Găvana II | Pitești | Trivale | Tudor Vladimirescu