Criminalul din cazul Caracal va primi sentința astăzi! Ce îl așteaptă pe Gheorghe Dincă

de | 23.09.2022 10:58 | Știri, Eveniment, Importante, Național

Gheorghe Dincă, bărbatul care a fost trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei a două fete, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, își va primi astăzi, 23 septembrie, sentința. Această decizie este luată, după trei amânări, de către judecătorii Tribunalului Olt, conform Digi24.

Criminalul de la Caracal, pe numele său Gheorghe Dincă, este sub observația autorităților încă din anu 2020, și riscă 30 ani de închisoare. Familiile au cerut pedeapsa maximă pentru autorul crimelor după ce fetele lor au dispărut. Dincă a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT în ianuarie 2020.

Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, a anunţat DIICOT.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Proiect retras pentru deschiderea noului LIDL din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandra Măceşanu | Caracal | DIICOT

Ultimele articole