Campanie de ecologizare a zonelor verzi la Mioveni

de | 31.03.2024 10:05 | Mioveni, Lifestyle

În fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri derulează ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.
campanie ecologizare Mioveni
600 de saci cu deșeuri au fost adunați din natură de voluntarii care au răspuns apelului autorităților, astăzi, 30 martie 2024.
Un număr mare de elevi, mai exact 300, de la școlile și liceele din oraș, alături de consilieri locali, angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local, s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.
campanie ecologizare Mioveni
Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea organizatorilor, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate, transmite administrația locală din Mioveni.
campanie ecologizare Mioveni
De precizat faptul că la această activitate au participat şi persoane private de libertate de la Penitenciarul Mioveni.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ora de vară 2024. Ce efecte are schimbarea orei asupra organismului?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni