Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni!

de | 29.05.2023 09:28 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Sportivii de la MATSIDE PITEȘTI-VLĂDEȘTI au reprezentat România la Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia și s-au întors victorioși. Aceștia au obținut șapte titluri de campioni europeni și două de vicecampioni.

România a fost reprezentată de nouă sportivi ai clubului MATSIDE PITEȘTI-VLĂDEȘTI și au reușit să obțină următoarele rezultate: șapte titluri de campioni europeni și doua de vicecampion european!

campionate europene JIU JITSU SJJIF - Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni! campionate europene JIU JITSU SJJIF2 - Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni!

  • LOCUL I – Mihai Buidan- Matside Romania – MALE BROWN MASTER 30 MEDIUM HEAVY,
  • LOCUL I – Dumitru-Catalin Vlad – Matside Romania – MALE BLACK MASTER 41 SUPER HEAVY
  • LOCUL I – Lacatusu Yasmine – Matside Romania – FEMALE GRAY KID 4 MIDDLE
  • LOCUL I – Yanire Ghica- Matside Romania – FEMALE GRAY KID 4 FEATHER
  • LOCUL I – Ana-Maria Ghiță – Matside Romania – FEMALE GRAY KID 5 LIGHT
  • LOCUL I – Irina Stoica – Matside Romania – FEMALE YELLOW KID 6 SUPER FEATHER
  • LOCUL I – Antonio Irimescu – Matside Romania – MALE GRAY KID 5 MEDIUM HEAVY
  • LOCUL II – Plopeanu David – Matside Romania – MALE GRAY KID 5 HEAVY
  • LOCUL II – Tănase Călin – Matside Romania – MALE GRAY KID 4 MIDDLE.

campionate europene JIU JITSU SJJIF.5 - Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni! campionate europene JIU JITSU SJJIF6 - Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni!

Această competiție internațională este prima pentru copiii clubului!  Și au demonstrat că pot face față cu brio chiar și la un nivel atât de ridicat! Cei menționați mai sus sunt multipli campioni, în Jiu Jitsu Brazilian, Kempo, Grappling. MatSide Pitești este singura academie de Brazilian Jiu Jitsu din județul Argeș care are ca  antrenori centuri negre si centuri maro in BJJ! Tot MatSide Pitești este singura academie de Brazilian Jiu Jitsu din județul Argeș care are campioni la jocurile mondiale, la campionatele europene si naționale!”, arată reprezentanții clubului sportiv.

campionate europene JIU JITSU SJJIF4 - Campionatele Europene de JIU JITSU, SJJIF din Portugalia. Piteștenii, campioni europeni!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zile libere pentru români! Urmează o minivacanță

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole