PNL Câmpulung: ”Elena Lasconi doar vorbește despre transparenţă, dar este cel mai opac primar cu banii câmpulungenilor!”

de | 26.07.2023 16:44 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

Liberalii din Câmpulung solicită primarului Elena Lasconi să facă publice atât sumele cheltuite pentru organizarea celei de-a XXIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung, cât şi sumele provenite din închirierea domeniului public şi cele din sponsorizări, precum şi costul ridicării celor 20 de tone de gunoi. De altfel, cei de la PNL Câmpulung explică că solicită aceste date fiindcă ar exista informații conform cărora administrația nu ar mai face față cheltuielilor curente.

”Doamnă primar Elena Lasconi cât timp veţi continua să confundaţi Primăria Municipiului Câmpulung cu propria dumneavoastră companie? De ce vă este teamă să „desecretizaţi” lista cheltuielilor pentru Zilele Municipiului Câmpulung, dar şi listele celorlalte evenimente publice organizate de primărie?

PNL Câmpulung vă solicită să faceţi publice atât sumele cheltuite pentru organizarea celei de-a XXIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung, cât şi sumele provenite din închirierea domeniului public şi cele din sponsorizări, precum şi costul ridicării celor 20 de tone de gunoi, adunate în acţiunea de „voluntariat politic”, ce a semănat mai mult cu un episod de campanie electorală făcută pe banii câmpulungenilor”, solicită cei din PNL Câmpulung în comunicatul transmis.

”În aceeaşi măsură, câmpulungenii au dreptul să cunoască şi dacă firmele care au ocupat Stadionul Municipal, pe perioada desfăşurării Zilelor Municipiului Câmpulung din acest an, au avut stipulat în contractele de închiriere a domeniului public că trebuie să lase locul ocupat curat, aşa cum l-au primit de la primărie. Şi nu în ultimul rând cine a plătit consumul de apă, canalizare şi energie electrică?”, mai arată liberalii, potrivit sursei citate.

”Primăria nu mai face faţă cheltuielilor curente”

Totodată, cei de la PNL Câmpulung solicită aceste date fiindcă ar exista informații conform cărora administrația nu ar mai face față cheltuielilor curente.

”Vă solicităm aceste informații în condiţiile în care ştim cu certitudine că primăria nu mai face faţă cheltuielilor curente şi că există riscul ca până la finalul anului să nu mai existe fonduri pentru plata utilităţilor (gaze naturale şi energie electrică). De aceea nici nu mai punem întrebarea de ce nu se mai finalizează investiţiile începute (exemplu: Bulevardul „Pardon”, amenajarea celor şase spaţii verzi, etc).

Doamnă primar, aţi intrat deja în istorie cu anularea Zilelor Municipiului Câmpulung în anul 2021, ştiindu-se bine cauza! După cum se vede, riscaţi să deveniţi „primarul spectacol” şi să băgaţi în faliment primăria şi instituţiile din subordine!”, concluzionează cei de la PNL Câmpulung în comunicatul transmis.

Foto descriptiv. Sursă foto: danbastar.weebly.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: Curtea de Apel din Napoli a dispus predarea lui Darius Vâlcov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Campulung

Ultimele articole