Înjunghiat ziua in centrul orașului Pitești!

de | 26.07.2023 16:27 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Atacat pe stradă cu cuțitul, ziua, în amiaza mare, chiar în centrul orașului. Asta i s-a întâmplat unui bărbat din Pitești care ajuns la spital după ce un necunoscut, spune el, l-a tăiat în trei locuri cu cuțitul. Poliția îl caută acum pe agresor.

Bărbatul de 34 de ani era în centrul Piteștiului, lângă un bloc, moment în care un necunoscut l-a înțepat de trei ori cu un cuțit, iar apoi a fugit. Bărbatul a căzut și a sunat el însuși la 112. Acolo a ajuns o ambulanță care l-a preluat și l-a dus la spital.

Din fericire rănile nu-i pun viața în pericol. Incidentul a ajuns și la poliție care îl caută pe agresor, un bărbat între două vârste, din câte a declarat victima

Grav este că acest incident s-a produs în centrul Piteștiului, într-un loc public. Din cauza caniculei însă nu era multă lume pe stradă așa că nu există martori. Lumea însă este siderată și temătoare.

Poliția este în alertă. Se iau în calcul mai multe piste ținând cont de faptul că bărbatul înjunghiat a avut tangențe in trecut atât cu lumea interlopă cat și cu poliția.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Transalpina: O persoană a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole