Transalpina: O persoană a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla

de | 26.07.2023 15:22 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc pe DN 67C – Transalpina.  În urma unei vijelii, un copac a căzut peste o mașină în care se aflau două persoane.

O femeie în vârstă de 64 de ani a murit, iar un bărbat de 63 de ani a fost rănit după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau, la 20 de kilometri de Barajul Oașa.

Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:30, între Tău și barajul Oașa.

Forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului. Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminin, 64 de ani). Cealaltă persoană (sex masculin, 63 de ani), a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, femeia a fost resuscitată de ceilalți participanți la trafic, însă fără rezultat, relatează agerpress.ro

Incidentul s-a produs în urma rafalelor de vânt puternic și a ploilor torențiale.

Potrivit sursei citate,14 autoturisme  au rămas blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil. De asemenea, un alt autoturism a fost avariat.

Traficul rutier este blocat, în continuare, pe DN 67 C, din cauza arborilor căzuți pe carosabil. Autoritățile intervin pentru degajarea acestora.

Se preconizează ca intervenția să mai dureze câteva ore, context în care polițiștii recomandă cetățenilor care intenționează să circule pe DN 67 C să își amâne călătoria sau să ia in calcul alte rute.

sursă foto agerpres.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Impact între două mașini lângă Ramada!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transalpina

Ultimele articole