Apă Canal 2000 SA: „Nu mai aruncați în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi”

de | 18.02.2023 10:11 | Administrație, Județean, Ștefănești, Știri

Apă Canal 2000 SA: „Nu mai aruncați în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi”

O echipă operațională a Societății Apă Canal 2000 SA a intervenit, zilele trecute, în orașul Ștefănești pentru a curăța rețeaua de canalizare.

În timpul operațiunii, în dreptul blocului 4, din căminul de canalizare au fost extrase materiale textile, materiale de construcţii, deşeuri menajere şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor și funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

Reprezentanții Apă Canal 2000 SA roagă cetățenii să nu mai arunce în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi.

Rugăm cetăţenii să nu mai arunce în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi. Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol.
Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, rugăm cetăţenii să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop)”, transmite Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Foto Apă Canal 2000 SA

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrările de branșament și racordare la rețeaua de apă și canalizare, suportate de Apă Canal 2000 SA Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000