anchetaonline.ro

Lucrările de branșament și racordare la rețeaua de apă și canalizare, suportate de Apă Canal 2000 SA Pitești

de | 31.01.2023 11:59 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Județean, Pitești

Veste bună pentru argeșeni. Municipalitatea din Pitești a anunțat pe pagina de Facebook a instituției că pentru prima dată în Argeș, lucrările de branșament și de racord ale consumatorilor de apă din aria de operare regională ADIA vor fi suportate de Apă Canal 2000 SA Pitești!

265.000 de locuitori, din 24 de localități argeșene, membre ADIA, sunt în acest moment deserviți de operatorul regional Apă Canal 2000 SA Pitești.

”ADIA a avizat astăzi, 31 ianuarie 2023, Bugetul de venituri și cheltuieli al Operatorului Regional Apă Canal 2000 SA Pitești! Au fost aprobate modificări importante privind branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețelele de canalizare”, potrivit sursei citate.

Astfel, începând cu 1 februarie 2023, va intra în vigoare noul Contract de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/2010, actualizat în ianuarie 2023, conform căruia:

  • Lucrările pentru execuția branșamentelor și a racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Apă Canal 2000 SA Pitești, în funcție de bugetul alocat anual;
  • Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita în continuare de către beneficiari/clienți.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce se mai aruncă în WC. Materiale textile într-un cămin de canalizare din cartierul Banat

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 SA Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: