anchetaonline.ro

Ce se mai aruncă în WC. Materiale textile într-un cămin de canalizare din cartierul Banat

de | 27.01.2023 15:48 | După subiect, Administrație, După locație, Pitești, Știri

Sunt și piteșteni care aruncă în toaletă materiale textile și deșeuri menajere! Acestea sunt doar o parte dintre resturile care au fost găsite, astăzi, când a fost curățat căminul de canalizare din dreptul unui bloc din cartierul Banat.

”În data de 27 ianuarie 2023 o echipă operaţională a societăţii Apă Canal 2000 SA a intervenit în cartierul Banat pentru curăţarea reţelei de canalizare. În dreptul bocului C16, din căminul de canalizare, au fost extrase materiale textile, deşeuri menajere, resturi alimentare şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea necorespunzătoare a reţelei. Reiterăm îndemnul către cetăţeni de a nu mai arunca în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi, altfel în sistemul de canalizare pot apărea blocaje care ne pot pune în pericol sănătatea. Mai mult, în condiţii de ploaie, aceste depuneri îngreunează preluarea şi transportul apelor pluviale ducând la inundarea carosabilului”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Calendarul campaniilor de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești, pentru anul 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești