Obsedat de fosta iubită, un piteștean a terorizat-o pe femeie, până a ajuns în arest

de | 27.01.2023 15:42 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești, Știri

Obsedat de fosta iubită, un piteștean a terorizat-o pe femeie, până a ajuns în arest

Un piteștean de 34 de ani le-a făcut pe toate în încercarea de a se împăca cu fosta iubită. Ba chiar, individul a dat semne că ar fi ușor obsedat de femeie, dacă ținem cont de faptele sale.

Întreaga poveste a început în iunie 2022, când, după ce și-au încheiat relația, bărbatul a amenințat-o pe tânără că va publica în mediul online diverse imagini cu aceasta, în ipostaze indecente. Scopul lui era să o recâștige pe fosta iubită.

Pentru că femeia nu a cedat, câteva luni mai târziu, în perioada septembrie-decembrie 2022, individul a început să o terorizeze. Bărbatul o urmărea frecvent, o suna și îi trimitea mesaje, care îi provocau o stare de temere fetei.

În cele din urmă, femeia a obținut un ordin de protecție emis de către Judecătoria Pitești, dar bărbatul nu s-a lăsat.

În perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023, ulterior emiterii unui ordin de protecție de către Judecătoria Pitești, ar fi încălcat obligațiile dispuse de instanță, prin contactarea persoanei vătămate prin intermediul rețelelor de comunicare la distanță, precum și prin încălcarea obligației de a păstra o distanță minimă de 300 metri față de persoana vătămată și față de traseul de deplasare al aceteia între locuință și locul de muncă”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Acum, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv BotosaniNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Și-a hărțuit fosta iubită și l-a bătut pe rivalul său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole