OMS: „Nivel maxim de alertă privind COVID-19!”

de | 31.01.2023 12:07 | Știri, După subiect, Lifestyle

OMS: „Nivel maxim de alertă privind COVID-19!”

Organzația Mondială a Sănătății a făcut un anunț important, luni, 30 ianuarie, privind pandemia de COVID-19. OMS transmite că se menține nivelul maxim de alertă al pandemiei.

Potrivit directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în urma unei întruniri a Comitetului de Urgență în legătură cu reglementările în domeniul sanitar la nivel internaţional, experții s-au declarat îngrijorați cu privire la riscul pe care îl reprezintă COVID, în continuare.

Reprezentanții OMS spun că pandemia este „într-un punct de traziție” și că este necesară o gestionare atentă pentru „atenuarea potenţialelor consecinţe negative”.

În România, între 23 și 29 ianuarie au fost înregistrate 2.358 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). 647 dintre cazurile noi din ultima săptămână sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Foto uefiscdi.gov.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alex Pițurcă a fost pus sub acuzare! Tatăl său, Victor Pițurcă- eliberat din arest

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole