(VIDEO) Case cuprinse de flăcări într-o localitate din Argeș

de | 18.02.2023 09:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

(VIDEO) Case cuprinse de flăcări într-o localitate din Argeș

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri, aproape de miezul nopții, în localitatea Bughea de Sus, acolo unde două case învecinate au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului s-au deplasat pompierii câmpulungeni cu patru echipaje, cu cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Flăcările, care cuprinseseră acoperișurile celor două case, amenințau să se extindă la o a treia construcție. Din fericire, pompierii au intervenit cu rapiditate pentru limitarea propagării incendiului, stingerea acestuia și salvarea bunurilor.

Nu au fost victime, locatarii evacuându-se la timp din case.

incendiu bughea 1 - (VIDEO) Case cuprinse de flăcări într-o localitate din Argeș

Foto ISU Argeș

În urma evenimentului s-a constatat că au ars acoperișurile pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp, la una dintre case s-a prăbușit tavanul și au fost afectate o parte din bunuri, restul fiind evacuate, iar la cealaltă tavanul a căzut doar într-o cameră.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Pitești! 6 oameni au fost monitorizați de echipajele medicale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole