Accident în Pitești! 6 oameni au fost monitorizați de echipajele medicale

de | 18.02.2023 08:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit, noaptea trecută, în cazul unui accident rutier produs pe Calea București din municipiul Pitești.

Două mașini au fost implicate, iar 6 persoane au fost monitorizate de două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În cele din urmă, trei oameni au fost transporați la spital de către echipajele medicale.

La fața locului s-au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Victima transportată la spital de către un echipaj SMURD era de sex feminin, cu vârsta de 25 de ani și prezenta un traumatism minor la cap.”, transmite ISU Argeș.

Potrivit verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri din Pitești, un tânăr de 24 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, spre Calea București, a intrat în coliziune cu o mașină, condusă de o șoferiță de 47 de ani, din Costești.

Șoferița, dar și alte două femei, una de 25 de ani, din județul Ilfov, pasageră în al doilea autoturism și de 26 de ani, din București, pasageră în primul autoturism, au fost rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporalp din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Foto ISU Argeș / Info Trafic Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Scandal între hoți de lemne și lucrători silvici, în Argeș! Au fost fugăriți cu drujba și toporul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: