Un traficant urmărit de polițiști a râs de poza folosită pe afișul său de căutare: „Ar fi putut folosi una mai bună”

de | 17.02.2023 22:45 | Știri, După subiect, Eveniment

Un traficant urmărit de polițiști, a râs de poza folosită pe afișul său de căutare: „Ar fi putut folosi una mai bună”

Un traficant de droguri, căutat de polițiști în Anglia, s-a ”plâns” că oamenii legii au ales o poza care nu era foarte reușită, în afișul său de căutare.

Joshua Bennetts, în vârstă de 30 de ani, și-a exprimat disprețul față de lege, în timp ce era fugar, povestind pe rețelele de socializare, că polițiștii „ar fi putut folosi o poză mai bună” pe afișul său de căutare. Mai mult, el s-a fotografiat în mai multe locuri din orașul Gloucester, pentru a „ajuta” polițiștii să aibă o poza mai bună cu el. Totodată, bărbatul s-a plâns că era cu un centimetru mai înalt decât se preciza în descriere.

Nu am avut nici o problemă. Bennetts și-a arătat disprețul față de poliție prin ironiile sale pe rețelele de socializare în timp ce se afla pe fugă.

Poate că se credea un glumeț, dar în realitate Bennetts aducea mizerie comunităților cu traficul său de droguri””, a spus detectivul de poliție Freya Smith, potrivit Newsweek.ro.

Bennetts a fost prins câteva săptămâni mai târziu, în Gloucestershire, un orășel din sud-vestul Angliei. Acesta a recunoscut că a furnizat cocaină și canabis și a fost condamnat la doi ani de închisoare.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Joshua Bennetts