Într-un judeţ fără pârtii, Argeşul are 2 campioni europeni la bob

de | 17.02.2023 21:25 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle

Într-un judeţ fără pârtii, Argeşul are 2 campioni europeni la bob

Doi argeșeni au scris istorie pentru România la Cupa Europei! Muscelenii Mihai Cristian Tentea şi Ciprian Nicolae Daroczi au obținut, vineri, 17 februarie, medalia de aur în Cupa Europei, la proba de bob 2 persoane masculin.

Tinerii, ambii în vârstă de 25 de ani, au obținut aurul şi în cadrul Campionatul European de juniori Under-26, ceea ce poate părea incredibil, având în vedere că cei doi provin dintr-un județ fără pârtii.

23 de echipe s-au luptat în cadrul Cupei Europei, iar argeșenii au reușit să coboare fără greșeală pârtia și să devină câștigători.

aur pentru romania la bob tentea si daroczi au scris istorie pentru tara noastra la cupa europei 2 - Într-un judeţ fără pârtii, Argeşul are 2 campioni europeni la bob

Foto Sport.ro

În acest moment, atât eu cât şi Ciprian, ne simţim foarte fericiţi pentru acest rezultat. Trăim o emoţie de nedescris mai ales că am câştigat aurul continental în Germania, practic pe partia lor de casă.Titlul acesta reprezintă pentru noi o confirmare a muncii noastre şi ne dă speranţă pentru viitor.

Am avut un sezon mai dificil din cauza unor accidentări minore şi suntem foarte mândri că astăzi am reuşit să câştigăm competiţia şi totodată să înregistrăm cel mai bun timp la start”, a declarat Mihai Cristian Tentea, pilotul echipajului de bob 2 persoane, potrivit Sport.ro.

Mihai Cristian Tentea și Ciprian Nicolae sunt legitimați la CS Muscel Câmpulung.

Sâmbătă se va desfășura proba cu echipajul de bob 4 persoane al României, condus tot de pilotul Mihai Cristian Tentea, la Cupa Europei şi la Campionatul European de Juniori de la Wintenberg.

Felicitări și mult succes!

Foto Sport.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiecte finanțate prin ”Anghel Saligny”. Vezi câți bani ajung în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ciprian Nicolae Daroczi | Cupa Europei | Mihai Cristian Tentea

Ultimele articole