Un candidat independent la Primărie REȚINUT pentru ultraj

de | 09.06.2024 14:50 | Știri

Un alt incident legat de votări a avut loc în Brașov, acolo unde un candidat independent la Primăria Municipiului Brașov a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce ar fi amenințat-o pe președinta BEC Brașov.

Candidatul se numește Dogar Nicolae Florin și a fost reținut de oamenii legii pentru ultraj noaptea trecută, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arest preventiv, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul ar fi trimis un email președintei Biroului Electoral Județean Brașov, judecătoarea Nicoleta Constantinescu în care ar fi amenințat-o că o va viola și o va tăia în bucăți. Potrivit presei locale acestal s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul media, facem precizarea că aspectele se află în competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în cauză fiind dispusă măsura reținerii persoanei pentru o perioadă de 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

 

Foto: Reporter 24

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primar acuzat că ar fi amenințat cu cuțitul un alegător

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole