Cântăreața Sinead O’Connor a murit

de | 27.07.2023 09:59 | Știri, Eveniment, Național

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa „Nothing Compares 2 U”, a murit la vârsta de 56 de ani.

Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinead. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a anunțat RTE, citând o declarație a familiei cântăreței.

Deocamdată încă nu este cunoscută cauza morții.

Sinead O’Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa „Nothing Compares To You”, compusă de Prince.

Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer’s Choice şi International Viewer’s Choice.

Potrivit suresei citate, artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Trecerea ei în neființă vine la aproape un an și jumătate după ce Shane, fiul ei în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022, la scurt timp după ce a fugit din spital.

La o săptămână după moartea lui, și cântăreața de origine irlandeză a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă.

Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris la momentul respectiv.

Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj în care și-a cerut  scuze pentru mesajul alarmant, relatează digi24.ro

Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”. a postat cântăreața

În 2021, artista și-a lansat o carte de memorii, iar anul trecut a apărut un film despre viața ei regizat de Kathryn Ferguson.

Foto: Profimedia Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Poliția animalelor, intervenție după ce un câine și un pui de pisică au fost ucise

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole